Otvoren natječaj za prve poslove u Ikeinoj robnoj kući

Bez autora
Apr 10 2011

Švedski lanac namještaja Ikea otvorio je natječaj za zapošljavanje prvih osam zaposlenika, odnosno menadžerski tim koji će voditi buduću robnu kuću nedaleko od Rugvice. Od danas do 28. travnja na internetskoj stranici www.ikeaandme.hr zainteresirani se mogu prijaviti za ukupno šest pozicija unutar upravljačkog tima robne kuće te za dvije pozicije specijalista. Na menadžerskim pozicijama otvoren je natječaj za zamjenika voditelja robne kuće, voditelja prodaje, voditelja unutarnjeg uređenja, voditelja odnosa s kupcima, voditelja logistike unutar robne kuće i voditelja odjela Ikea food. Menadžerski tim bit će odgovoran budućem voditelju/menadžeru Ikea robne kuće u Zagrebu koji će uskoro biti predstavljen javnosti. Još oko 300 zaposlenika robna bi kuća Ikee trebala zaposliti nekoliko mjeseci prije otvaranja, planiranog za drugu polovicu 2012.

Otvoren natječaj za prve poslove u Ikeinoj robnoj kućiŠvedski lanac namještaja Ikea otvorio je natječaj za zapošljavanje prvih osam zaposlenika, odnosno menadžerski tim koji će voditi buduću robnu kuću nedaleko od Rugvice.

Od danas do 28. travnja na internetskoj stranici www.ikeaandme.hr zainteresirani se mogu prijaviti za ukupno šest pozicija unutar upravljačkog tima robne kuće te za dvije pozicije specijalista. Na menadžerskim pozicijama otvoren je natječaj za zamjenika voditelja robne kuće, voditelja prodaje, voditelja unutarnjeg uređenja, voditelja odnosa s kupcima, voditelja logistike unutar robne kuće i voditelja odjela Ikea food.

Menadžerski tim bit će odgovoran budućem voditelju/menadžeru Ikea robne kuće u Zagrebu koji će uskoro biti predstavljen javnosti. Još oko 300 zaposlenika robna bi kuća Ikee trebala zaposliti nekoliko mjeseci prije otvaranja, planiranog za drugu polovicu 2012.

- Ikea će proces zapošljavanja temeljiti prije svega na osobnim vrijednostima budućih kandidata jer nam je glavni cilj imati kolege koji prihvaćaju i razumiju vrijednosti na kojima Ikea svugdje u svijetu gradi svoje poslovanje. U praksi to će značiti da su nam važni i iskustvo te vještine budućih kolega, ali na prvom mjestu ćemo gledati njihove osobne vrijednosti i kompatibilnost s vrijednostima same kompanije - kazala je Ana Josipović, voditeljica ljudskih potencijala Ikea robne kuće u Zagrebu. Objašnjava kako u tvrtki vjeruju da je Ikea mjesto gdje se osobne vrijednosti i maloprodaja kao njihova osnovna djelatnost nadopunjuju, gdje zaposlenici mogu raditi u okruženju koje je u isto vrijeme inspirirajuće i koje osnažuje te u potpunosti reflektira njihove zajedničke vrijednosti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik